Botoşănean trimis în Germania pentru a fi cercetat

Botoşănean trimis în Germania pentru a fi cercetat
Tânărul săltat chiar din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie va fi extrădat în Germania, pentru a fi pus la dispoziţia Procuraturii Landshut, care îl cercetează pentru furt.

Asta după ce, luni, judecătorii Curţii de Apel Suceava au dispus punerea în aplicare a mandatului european de arestare emis încă din 20 iunie pe numele lui Constantin I., din Suharău, tânărul neîmpotrivindu-se predării. Potrivit autorităţilor germane, tânărul ar fi sustras, în martie 2016, suma de 88 de euro dintr-o spălătorie auto din Germania, după care a revenit în ţară. N-ar fi avut nicio problemă dacă pe 11 octombrie nu ar fi mers la Poliţie pentru a obţine cazierul.

După ce a depus cererea de eliberare, poliţiştii l-au verificat în baza de date şi au găsit semnalarea pe numele lui prin Biroul SIRENE. Operatorii de la ghişeu i-au anunţat pe poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul "Urmăriţi", care l-au săltat pe tânăr şi l-au dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, botoşăneanul fiind arestat provitoriu pentru o perioadă de 15 zile.

Citiţi mai multe aici: Urmărit general, săltat din sediul Poliţiei 

 

Spune-ne opinia ta