Botoşănean prins cu ţigări ascunse în pereţii unui microbuz cu număr de Germania!

Botoşănean prins cu ţigări ascunse în pereţii unui microbuz cu număr de Germania!

   Arhiva

Un botoșănean s-a ales cu o pagubă însemnată după ce a fost depistat în neregulă, la finele săptămânii trecute, de lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret.

Sâmbătă, pe sensul de intrare din PTF Siret s-a prezentat cetăţeanul român Florin S., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, care conducea un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

În baza unei analize de risc, poliţiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului și au descoperit în pereţii acestuia 1.580 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 2.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
124

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
179

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...