Botoșănean omorât de un autotren pe Autostrada Timișoara-Arad, după ce a coborât să ajute un prieten! VIDEO

Un bărbat din județul Botoșani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autotren pe Autostrada Timișoara-Arad. Acesta coborâse din mașină pentru a ajuta un prieten căruia i se defectase autovehiculul.

Botoșănean omorât de un autotren pe Autostrada Timișoara-Arad, după ce a coborât să ajute un prieten! VIDEO

Accidentul s-a produs in noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul decedat, un botoșănean de 41 de ani, se afla pe banda întâi de mers și a fost văzut prea târziu de șoferul autotrenului.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza neglijenței bărbatului decedat. Acesta, în vârstă de 41 de ani din Botoșani, a pătruns pe carosabil fără a purta vestă reflectorizantă. Șoferul autocamionului, un bărbat tot de 41 de ani, dar din Slatina, l-a văzut prea târziu și l-a izbit în plin. În timpul accidentului autotrenul a lovit și camioneta defectă, însă din fericire atât conducătorul TIR-ului cât și celălalt șofer au scăpat ca prin minune.

Șoferul decedat a mers să își ajute un prieten a cărui autoutilitară se defectase pe autostrada Timișoara-Arad. În timp ce încerca să lege camioneta defectă cu cablul de tractare, bărbatul a ieșit de pe banda de urgență. Bărbatul nu purta vestă reflectorizantă, iar zona nu era semnalizată cu triunghiuri reflectorizante.

La locul impactului au ajuns de urgență echipaje de poliție și prim-ajutor. Echipajele de ambulanță din Arad au constatat decesul bărbatului și au acordat îngrijiri medicale celorlalte două persoane implicate în accident.

Polițiștii arădeni au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în urma cercetărilor urmează să stabilească cu exactitate care au fost condițiile în care s-a produs accidentul.

Sursa: www.tion.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
638

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
222

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
173

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...