Botoşănean judecat în Italia pentru proxenetism! Un an de zile l-au căutat autorităţile italiene!

Botoşănean judecat în Italia pentru proxenetism! Un an de zile l-au căutat autorităţile italiene!
Şi-a câştigat traiul zilnic exploatând o femeie, ameninţând-o şi agresând-o constant, reducând-o la condiţia de animal bun de trudă. Asta a făcut aproape doi ani un dorohoian care urmează însă să plătească pentru chinul la care a supus-o pe tânără.

În urmă cu două săptămâni, o informaţie făcea valuri în judeţ: un dorohoian de 26 de ani, Ciprian V., era arestat în baza unui mandat emis pe 20 aprilie de către o instanţă a Tribunalului din Bolzano – Italia. Asta după ce fusese depistat cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Principala acuzaţie adusă dorohoianului era aceea de proxenetism, "activitatea" derulându-se în Franţa şi în Italia. Acum piesele lipsă ale puzzle-ului apar şi se aşază fiecare la locul ei.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, pe 20 iulie, o instanţă a Curţii sucevene a fost sesizată cu propunere de arestare provizorie în vederea predării cetăţeanului român V. Ciprian, reţinut de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava la 19 iulie, împotriva căruia, la finalul lunii martie a anului trecut, autorităţile judiciare solicitante, respectiv magistratul responsabil de cercetări preliminare de la Curtea din Bolzano - Italia, au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de "exploatare prostituţie".

"Mai exact, începând cu data de 9 noiembrie 2014, bărbatul a ajutat şi exploatat o altă româncă, ameninţând-o şi obligând-o să se prostitueze cu scopul de a obţine sume de bani în beneficiul său. Ba mai mult, a reuşit să controleze cariera tinerei pe care o abuza prin violenţă şi ameninţări", spun anchetatorii.

Luni, dorohoianul a fost prezentat unei instanţe a Curţii de Apel Suceava care a admis cererea de executare a mandatului european de arestare emis pe numele lui, predarea lui autorităţii judiciare emitente, cu amendamentul ca în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, să fie transferat în România, pentru executarea pedepsei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
3

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
150

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
231

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...