Botoşănean găsit dormind sub o icoană, după ce l-a ameninţat pe administratorul bisericii cu un briceag!

Botoşănean găsit dormind sub o icoană, după ce l-a ameninţat pe administratorul bisericii cu un briceag!

 Biserica Sf. Anton din Bucuresti  

A intrat in biserica, a scos un briceag si l-a fugărit pe administratorul bisericii, botoşăneanul de 35 de ani motivând mai apoi, în faţa oamenilor legii, că l-a alungat pe bătrân pentru că... era un intrus în Casa Domnului!

Politia Locala a Municipiului Bucureşti povesteste, în termeni care amintesc de proza poliţistă din revistele de profil, cum a prins un infractor intr-o biserică din Capitală:

"Miercuri, ora 9, dimineata. La biserica Sfantul Anton din mijlocul Bucurestiului, administratorul se pregateste sa deschida usile lacasului de cult. Cineva, insa, nu are rabdare. E un tanar de 35 de ani. Intra grabit in Casa Domnului, se uita cu atentie la icoane, la altar si....scoate un cutit cu lama de 6 centimetri.
        
Pe motiv ca biserica este casa sa, tanarul il alearga pe administratorul bisericii cu briceagul din dotare. 

Nu se lasa pana nu-l alunga pe batran din Casa Domnului, iar usile lacasului nu sunt zavorate. 

Agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti l-au gasit pe H.M.A. tocmai cand se pregatea, bagat sub o icoana, sa doarma. Tanarul a declarat politistilor locali ca a scos arma alba pentru a-l intimida pe administratorul bisericii Sf. Anton, acesta fiind, in opinia atacatorului, un intrus in casa sa. 

Persoana in cauza a fost retinuta si condusa la sediul sectiei P.L.M.B. din Centrul Istoric acolo unde s-a constatat ca tanarul are, de fapt, domiciliul in Botosani.

Asupra barbatului au mai fost descoperite doua pachete de mici dimensiuni ce contineau materie vegetala suspecta. Dupa  intocmirea actelor procedurale, tanarul a fost predat Politiei Nationale  pentru continuarea cercetarilor."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
18

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...

România 100 - 25 martie 2018: Botoșănenii, așteptați la Marea Adunare Centenară de la Chișinău!

astăzi, 18:25
192

În curand se vor împlini 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. După peste 100 de ani de stăpânire rusească, în urma revoluției bolșevice din Rusia din ...

Meteorologii au emis o nouă ALERTĂ de vreme rea, valabilă până joi dimineaţă!

astăzi, 16:08
524

Vremea se va menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei. Potrivit ANM, temperaturile vor fi negative n...