Botoşănean găsit dormind sub o icoană, după ce l-a ameninţat pe administratorul bisericii cu un briceag!

Botoşănean găsit dormind sub o icoană, după ce l-a ameninţat pe administratorul bisericii cu un briceag!

 Biserica Sf. Anton din Bucuresti  

A intrat in biserica, a scos un briceag si l-a fugărit pe administratorul bisericii, botoşăneanul de 35 de ani motivând mai apoi, în faţa oamenilor legii, că l-a alungat pe bătrân pentru că... era un intrus în Casa Domnului!

Politia Locala a Municipiului Bucureşti povesteste, în termeni care amintesc de proza poliţistă din revistele de profil, cum a prins un infractor intr-o biserică din Capitală:

"Miercuri, ora 9, dimineata. La biserica Sfantul Anton din mijlocul Bucurestiului, administratorul se pregateste sa deschida usile lacasului de cult. Cineva, insa, nu are rabdare. E un tanar de 35 de ani. Intra grabit in Casa Domnului, se uita cu atentie la icoane, la altar si....scoate un cutit cu lama de 6 centimetri.
        
Pe motiv ca biserica este casa sa, tanarul il alearga pe administratorul bisericii cu briceagul din dotare. 

Nu se lasa pana nu-l alunga pe batran din Casa Domnului, iar usile lacasului nu sunt zavorate. 

Agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti l-au gasit pe H.M.A. tocmai cand se pregatea, bagat sub o icoana, sa doarma. Tanarul a declarat politistilor locali ca a scos arma alba pentru a-l intimida pe administratorul bisericii Sf. Anton, acesta fiind, in opinia atacatorului, un intrus in casa sa. 

Persoana in cauza a fost retinuta si condusa la sediul sectiei P.L.M.B. din Centrul Istoric acolo unde s-a constatat ca tanarul are, de fapt, domiciliul in Botosani.

Asupra barbatului au mai fost descoperite doua pachete de mici dimensiuni ce contineau materie vegetala suspecta. Dupa  intocmirea actelor procedurale, tanarul a fost predat Politiei Nationale  pentru continuarea cercetarilor."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
273

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
321

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
449

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...