Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!

Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!
Fără pic de milă şi fără nicio urmă de remuşcare: aşa a acţionat un individ din Santa Mare după ce şi-a brutalizat mama într-un mod pe care bătrâna nu l-ar fi preconizat niciodată.

În urmă cu ceva timp, femeia de 70 de ani i-a vândut fiului ei, Constantin N., casa în care locuia, cu clauză de întreţinere. Ca atare, individul s-a mutat în casa mamei, cu tot cu soţie şi cei doi copii. Consumator de băuturi alcoolice, individul nu a avut nicio reţinere să facă scandaluri în familie, să-şi bată soţia, copiii, chiar şi mama lui îi cădea victimă.

Pe 4 octombrie, în urma unui conflict similar, în care şi-a bătut soţia şi mama, soţia i-a luat pe cei doi copii şi a plecat la părinţii săi. Bătrâna, în schimb, şi-a găsit refugiul la nişte vecini, unde a stat până marţi, când şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors acasă. La fel şi-a găsit fiul, beat şi pus pe scandal.

La o bucată de noapte, însă, individul a tăbărât pe bătrână, a lovit-o şi a violat-o. Abia a reuşit femeia să scape din mâinile celui pe care îl născuse şi, în cămaşă de noapte, a fugit la vecini. Speriaţi, aceştia au sunat-o pe fiica bătrânei care la rândul său a sunat la Serviciul 112. Poliţiştii l-au luat ca din oală pe Constantin N., reţinându-l pentru 24 de ore.

Joi, individul a fost prezentat unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă atitudinea acestuia i-a şocat pe anchetatori. A încercat să se scuze, punând gestul pe seama consumului de alcool, adăugând însă că şi mama lui a fost de acord să întreţină raporturi sexuale.

Instanţa a dispus însă arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul contestând însă măsura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1471

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
413

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
352

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...