Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!

Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!
Fără pic de milă şi fără nicio urmă de remuşcare: aşa a acţionat un individ din Santa Mare după ce şi-a brutalizat mama într-un mod pe care bătrâna nu l-ar fi preconizat niciodată.

În urmă cu ceva timp, femeia de 70 de ani i-a vândut fiului ei, Constantin N., casa în care locuia, cu clauză de întreţinere. Ca atare, individul s-a mutat în casa mamei, cu tot cu soţie şi cei doi copii. Consumator de băuturi alcoolice, individul nu a avut nicio reţinere să facă scandaluri în familie, să-şi bată soţia, copiii, chiar şi mama lui îi cădea victimă.

Pe 4 octombrie, în urma unui conflict similar, în care şi-a bătut soţia şi mama, soţia i-a luat pe cei doi copii şi a plecat la părinţii săi. Bătrâna, în schimb, şi-a găsit refugiul la nişte vecini, unde a stat până marţi, când şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors acasă. La fel şi-a găsit fiul, beat şi pus pe scandal.

La o bucată de noapte, însă, individul a tăbărât pe bătrână, a lovit-o şi a violat-o. Abia a reuşit femeia să scape din mâinile celui pe care îl născuse şi, în cămaşă de noapte, a fugit la vecini. Speriaţi, aceştia au sunat-o pe fiica bătrânei care la rândul său a sunat la Serviciul 112. Poliţiştii l-au luat ca din oală pe Constantin N., reţinându-l pentru 24 de ore.

Joi, individul a fost prezentat unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă atitudinea acestuia i-a şocat pe anchetatori. A încercat să se scuze, punând gestul pe seama consumului de alcool, adăugând însă că şi mama lui a fost de acord să întreţină raporturi sexuale.

Instanţa a dispus însă arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul contestând însă măsura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
67

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
20

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
139

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...