Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!

Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!
Fără pic de milă şi fără nicio urmă de remuşcare: aşa a acţionat un individ din Santa Mare după ce şi-a brutalizat mama într-un mod pe care bătrâna nu l-ar fi preconizat niciodată.

În urmă cu ceva timp, femeia de 70 de ani i-a vândut fiului ei, Constantin N., casa în care locuia, cu clauză de întreţinere. Ca atare, individul s-a mutat în casa mamei, cu tot cu soţie şi cei doi copii. Consumator de băuturi alcoolice, individul nu a avut nicio reţinere să facă scandaluri în familie, să-şi bată soţia, copiii, chiar şi mama lui îi cădea victimă.

Pe 4 octombrie, în urma unui conflict similar, în care şi-a bătut soţia şi mama, soţia i-a luat pe cei doi copii şi a plecat la părinţii săi. Bătrâna, în schimb, şi-a găsit refugiul la nişte vecini, unde a stat până marţi, când şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors acasă. La fel şi-a găsit fiul, beat şi pus pe scandal.

La o bucată de noapte, însă, individul a tăbărât pe bătrână, a lovit-o şi a violat-o. Abia a reuşit femeia să scape din mâinile celui pe care îl născuse şi, în cămaşă de noapte, a fugit la vecini. Speriaţi, aceştia au sunat-o pe fiica bătrânei care la rândul său a sunat la Serviciul 112. Poliţiştii l-au luat ca din oală pe Constantin N., reţinându-l pentru 24 de ore.

Joi, individul a fost prezentat unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă atitudinea acestuia i-a şocat pe anchetatori. A încercat să se scuze, punând gestul pe seama consumului de alcool, adăugând însă că şi mama lui a fost de acord să întreţină raporturi sexuale.

Instanţa a dispus însă arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul contestând însă măsura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Marian Pop: "Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian"

astăzi, 19:19
246

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, a criticat, duminică, pe Facebook,”dubla educație” a celor care nu sunt consecvenți, care ”pe de-o parte, pozează în oameni...

Adolescent înecat în iazul Negreni! FOTO

astăzi, 17:22
10053

Sezonul cald aduce și primele tragedii din acest an! Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, duminică, înecat în iazul Negreni, comuna Știubieni.La locul p...

Polițiștii ieșeni, pe urma șoferilor din Botoșani!

astăzi, 15:47
704

Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au depistat pe DE 58, în satul Maxut, din comuna Deleni, un bărbat de 40 ani, din județul B...