Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!

Botoşănean după gratii după ce şi-a necinstit mama!
Fără pic de milă şi fără nicio urmă de remuşcare: aşa a acţionat un individ din Santa Mare după ce şi-a brutalizat mama într-un mod pe care bătrâna nu l-ar fi preconizat niciodată.

În urmă cu ceva timp, femeia de 70 de ani i-a vândut fiului ei, Constantin N., casa în care locuia, cu clauză de întreţinere. Ca atare, individul s-a mutat în casa mamei, cu tot cu soţie şi cei doi copii. Consumator de băuturi alcoolice, individul nu a avut nicio reţinere să facă scandaluri în familie, să-şi bată soţia, copiii, chiar şi mama lui îi cădea victimă.

Pe 4 octombrie, în urma unui conflict similar, în care şi-a bătut soţia şi mama, soţia i-a luat pe cei doi copii şi a plecat la părinţii săi. Bătrâna, în schimb, şi-a găsit refugiul la nişte vecini, unde a stat până marţi, când şi-a luat inima în dinţi şi s-a întors acasă. La fel şi-a găsit fiul, beat şi pus pe scandal.

La o bucată de noapte, însă, individul a tăbărât pe bătrână, a lovit-o şi a violat-o. Abia a reuşit femeia să scape din mâinile celui pe care îl născuse şi, în cămaşă de noapte, a fugit la vecini. Speriaţi, aceştia au sunat-o pe fiica bătrânei care la rândul său a sunat la Serviciul 112. Poliţiştii l-au luat ca din oală pe Constantin N., reţinându-l pentru 24 de ore.

Joi, individul a fost prezentat unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă atitudinea acestuia i-a şocat pe anchetatori. A încercat să se scuze, punând gestul pe seama consumului de alcool, adăugând însă că şi mama lui a fost de acord să întreţină raporturi sexuale.

Instanţa a dispus însă arestarea preventivă pentru 30 de zile, bărbatul contestând însă măsura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul a decis: Cum poți obține concediu pe un an și bani lunar

astăzi, 11:53
189

Există anumite condiţii care trebuie îndeplinite. Salariaţii, dar şi persoanele care obţin venituri din activităţi independente ori agricole, pot beneficia de un concediu de un an de acom...

Racordarea la gaze, gratuitatea care costă. Cei care vor racord la gaz ar trebui să nu mai plătească extinderile de rețea!

astăzi, 10:59
229

În România, gratuitatea se plăteşte! Distribuitorii de gaze naturale au fost obligaţi prin noua lege a energiei să facă pe banii lor extinderile de rețea. În realitate în...

Gripa face "punte", elevii mai obțin o minivacanță!

astăzi, 09:41
142

Direcția de Sănătate Publică a solicitat suplimentarea dozelor de vaccin antigripal pentru județul Botoșani, în condițiile în care până acum s-au primit peste 17.000 de doze ...