Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!

Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!
Numai in prima zi de aplicare a regulamentului de blocare a rotilor si ridicare a masinilor parcate ilegal, politistii comunitari au aplicat 15 sanctiuni.

Activitatea de constatare a contraventiilor pe linie de parcare si stationare in locuri interzise s-a soldat cu noua amenzi in valoare de 870 lei si 6 avertismente scrise. Nu toti s-au conformat cu masurile luate de organele de ordine, unii incercand sa se sustraga de la pedeapsa.

Un astfel de caz s-a petrecut ieri, in jurul orei 19.45, cand patrula de interventie s-a deplasat pe strada Marchian. Acolo, unul dintre posesorii unui autoturism cu rotile blocate incerca deblocarea lor.

Proprietarului autoturismului i s-a explicat procedura care trebuie urmata in vederea deblocarii rotilor. Cetatenii nu isi pot debloca singuri rotile. Cei aflati in aceasta situatie trebuie sa achite amenda contraventionala si taxa pentru deblocarea autoturismului. In plus, in cazul deteriorarii echipamentului de deblocare, cetateanul in cauza va plati si contravaloarea reparatiei sau inlocuirii acestuia, a declarat directorul executiv adjunct al Politiei Comunitare, Ioan Onutu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
856

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
268

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
229

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...