BMW sechestrat in contul unor lucrari de termoizolatie neexecutate, dar platite

BMW sechestrat in contul unor lucrari de termoizolatie neexecutate, dar platite
Ieri dupa-amiaza, un barbat din municipiul Botosani a anuntat la 112 ca un botosanean i-a luat cheile de la masina, refuzand sa i le inapoieze.

S. Gabriel, de 27 de ani, din municipiul Botosani, a sesizat ca V. Gabriel i-a luat cheile autoturismului BMW aflat in folosinta sa, intrucat proprietarul autoturismului ar fi incasat atat de la acesta, cat si de la alti vecini de bloc, diferite sume de bani pentru a le efectua termoizolatia blocului in care locuiesc, fara a mai executa lucrarea la temenul stabilit.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca autoturismul BMW apartine numitului P. Verner, care in luna iunie a incasat de la V. Gabriel si alti 6 locatari ai unui bloc din Botosani sume de bani cuprinse intre 1.200 si 1.500 lei, angajandu-se sa efectueze lucrari de termoizolatie a blocului unde locuiesc.

Dupa incasarea banilor, P. Verner nu si-a respectat angajamentul si, cu toate insistentele locatarilor, nu a mai putut fi gasit pentru a clarifica situatia, se arata in comunicatul remis de Inspectoratul de Politie Judetean. Ieri, in jurul orei 15.30, in timp ce S. Gabriel (care lucreaza ca sofer la P.Verner) se afla cu autoturismul acestuia la intersectia strazilor Primaverii cu George Enescu, s-a intalnit ocazional cu numitul V. Gabriel, cu care se cunostea de mai mult timp.

Fiind intrebat unde poate fi gasit proprietarul masinii pentru a clarifica situatia lucrarii neexecutate la termenul stabilit, S. Gabriel a negat ca ar cunoaste acest lucru. In aceste imprejurari, V. Gabriel i-a solicitat sa-l transporte cu masina pana in parcarea din fata blocului unde el locuieste.

Reclamantul nu s-a impotrivit, insa dupa ce a ajuns la destinatie, V. Gabriel i-a solicitat cheile autoturismului, precizandu-i ca autovehicolul va ramane in parcare pana proprietarul masinii, P. Verner, va veni sa clarifice problema cu sumele de bani incasate de la locatari pentru efectuarea termoizolatiei.

Profitand de prezenta mai multor locatari, V. Gabriel i-a luat numitului S. Gabriel, din buzunarul pantalonilor, cheile autoturismului, afirmand ca masina va ramane in parcare pana in momentul in care P. Verner va veni sa rezolve situatia.

“In aceste imprejurari, S. Gabriel a plecat, autoturismul ramanand in parcare. Ulterior, aceasta a revenit cu un alt set de chei, recuperand autoturismul, fara a intampina vreo opozitie din partea locatarilor. Cauza urmeaza a fi solicitata procedural, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
46

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
35

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
39

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...