BMW facut praf de o soferita!

BMW facut praf de o soferita!

 Cauza principala a accidentului pare sa fie viteza!  

Tanara si vitezomana! La numai 20 de ani, o tanara din Botosani a trecut pe langa moarte, dupa ce s-a dat peste cap cu un BMW! Soferita a scapat fara nici o zgarietura, dar masina s-a facut praf!

Accidentul rutier s-a petercut astazi, in dreptul localitatii Copalau. Mihaela R. se afla la volanul autoturismului si se indrepta spre Iasi, alaturi de sotul sau.

"Cand am ajuns la fata locului, am gasit masina iesita in decor si cei doi pasageri iesiti din masina. Conducatorul auto a motivat ca i-a iesit un caine in fata si, incercand sa il evite, s-a rasturnat cu masina", a declarat agentul-sef principal Ioan Asandei, seful postului de politie Copalau.

Masina a prins cu rotile de pe partea dreapta acostamentul, a derapat pe iarba uda cativa metri, dupa care s-a rasturnat de mai multe ori, ajungand cu rotile in sus, intr-un parau. Norocul celor doi ca apa era destul de mica.

Politistii spun ca mai mult de zece accidente grave au avut loc in acest an in care au fost implicate autoturisme BMW, ultimul soldandu-se cu doi morti, in localitatea Hutani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
69

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
201

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
335

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...