BLOGOSFERA: Drept la tinta-n alta parte!

BLOGOSFERA: Drept la tinta-n alta parte!

Liviu Campanu, senator

Alegatorii din colegiul Darabani vor hotari soarta politica a senatorului Liviu Cimpanu. Dupa ce fostul presedinte PNL Botosani s-a autoexclus din partid devenind astfel primul senator independent din Romania, a constatat ca politica fara partid e ca sexul fara femeie.

El spune ca toate speculatiile care-l dadeau drept sigur la PDL nu au nici un suport real, insa a recunoscut ca se va inscrie intr-o formatiune politica: "Am sa-i las pe alegatorii mei sa hotarasca unde sa ma duc, fie la PSD fie la PDL. Voi organiza in colegiul meu adunari cu cei care m-au votat si voi vedea optiunea lor. Unde spun ei sa merg, acolo voi merge".

Sesiunea de intilniri cu alegatorii va incepe in acesta saptamina, urmind ca pina la finele anului Cimpanu sa-si defineasca viitorul politic.

Dintr-un punct de vedere, daca-i iese schema, ceea ce nu cred, insemna ca fie a avut niste alegatori idioti, fie ii crede idioti. Pina la urma oamenii nu l-au votat ca e el frumos si chelia proaspat tunsa sau pentru vreo realizare grozava. L-au votat ca era in PNL.

Normal ar fi la aceste intilniri sa-i spuna alegatorii sa se duca acolo de unde a venit. Adica-n PNL, dar momentan nu se poate.

Una din conditiile de accedere in acest partid in Botosani este sa nu ai studii superioare sau daca le ai totusi sa fie facute la o facultate cit mai obscura, de preferinta prin Alba Iulia, unde nici dracu nu mai stie ce si cum ai facut.

Ori Cimpanu e medic, cu facultatea terminata la Iasi. La stat. Pacat.

Sursa: www.botosaninews.blogspot.com

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
806

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
219

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...