Bittman: Se stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

Bittman: Se stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

 DAN BITTMAN  

Dan Bittman, fostul consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat joi seara ca la nivelul Ministerului se stie cine fura, insa "exista firme care nu trebuie controlate niciodata".

"Sa nu credeti ca la nivelul Ministerului de Finante nu se stie ce se intampla in realitate. Sa nu credeti ca nu se stie cine fura. Se stie, sunt urmariti, filmati, arhivati. Insa exista firme care nu trebuie controlate niciodata" , a declarat solistul Dan Bittman, invitat joi seara in platoul Realitatea TV.

Fostul consilier al ministrului Vladescu a precizat ca a lucrat in minister doar pentru a vedea, din curiozitate, ce se intampla "in interior", si ca nu ar dori sa arate cu degetul spre anumite persoane din institutie.

Dan Bittman a afisat o atitudine extrem de critica la adresa politicienilor, avertizand ca niciun politician nu face ceva pentru populatie, conform ziare.com.

"Cetatenii nu sunt implicati in mecanismul de luare a deciziilor. Noi suntem doar cei care suporta. (...) Nu va mai asteptati la nimic bun de la politicieni", a conchis Dan Bittman.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
18

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
123

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...