Biletele pentru calatoriile cu trenul, rezervate online

Biletele pentru calatoriile cu trenul, rezervate online
Clientii CFR vor putea face rezervari online pentru calatoriile cu trenul incepand de luni, 16 martie. Sistemul va fi disponibil persoanelor fizice, pentru trenurile care circula in trafic intern. Rezervarea se poate realiza in baza unei "comenzi de rezervare on line" de catre orice persoana fizica care intra pe site-ul CFR Calatori si se inregistreaza ca utilizator al acestui serviciu, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Pentru a rezerva un loc in tren, calatorii vor plati 3,5 lei, iar pentru a rezerva mai multe locuri se vor achita 5 lei. Persoanele care vor dori sa faca rezervari trebuie sa se prezinte la o casa de bilete CFR care emite electronic legitimatii de calatorie in termen de 30 de zile de la inregistrarea pe site pentru a li se activa conturile, se mentioneaza in sursa citata.

Numarul de locuri rezervate nu poate depasi limita celor aflate intr-un compartiment iar calatorii vor putea face maxim sase comenzi pe zi.

Locurile vor ramane rezervate pentru o perioada de 9 zile, incepand cu ziua de dupa efectuarea comenzii iar biletele trebuie achizitionate cu doua zile inainte de data plecarii trenului, in baza formularului de rezervare tiparit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
426

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
55

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...