Bilant incurajator pentru Teatrul Mihai Eminescu Botosani

Bilant incurajator pentru Teatrul Mihai Eminescu Botosani

 TRAIAN APETREI, directorul Teatrului Mihai Eminescu Botosani  

Prima jumatate a anului 2009 pare sa fie, pentru Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, jumatatea plina a paharului, in conditiile in care urmeaza o scurta vacanta zgariata de coltii crizei financiare atotcuprinzatoare.

Cu toate acestea, conducerea institutiei de cultura este optimista si, prin proiecte indraznete, are toate sansele sa umple si cealalta jumatate a pocalului artistic botosanean.

Cel putin asta se intrevede, tinand cont de anuntatele spectacole ce se vor derula pana la sfarsitul acestui an pe scena botosaneana, dar si in deplasare, in proiecte nationale de anvergura.

Bilantul la 30 iunie 2009 arata ca Teatrul Mihai Eminescu si-a indeplinit peste masura indicatorii stabiliti, atat la numarul de spectatori, cat si la incasari sau numarul de bilete vandute.

Astfel, artistii au adunat peste 137.000 lei in jumatate de an, in conditiile in care isi planificasera sa realizeze 132.000 lei.

Situatia sta la fel de incurajator la capitolul spectatori, unde indicatorii au urcat, de la 18.000, cat era planificat, la 19.700, dar si la numarul de bilete vandute, care a fost depasit cu 13.000 fata de cat era planificat.

"Am ajuns la sfarsitul unei noi stagiuni. Un motiv de bucurie si incredere pentru stagiunea urmatoare, intrucat ne aflam in cel mai bun an al teatrului, atat din punct de vedere financiar, cat si artistic. Este meritul tututor celor care lucreaza in acest teatru", a precizat Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
228

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
41

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
344

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...