BECALI: Eu stiu engleza, o simt in mine, o mai repet putin, cam o luna, si gata!

BECALI: Eu stiu engleza, o simt in mine, o mai repet putin, cam o luna, si gata!

 GIGI BECALI  www.mediafax.ro

Europarlamentarul Gigi Becali nu isi face probleme ca nu stie limba engleza, sustinand ca, de fapt, nu stie sa pronunte corect, dar problemele se vor rezolva, odata ajuns la Bruxelles, relateaza NewsIn.

"Eu stiu engleza, o simt in mine. O mai repet putin, cam o luna si gata. Stiu sa vorbesc engleza, dar nu stiu sa pronunt cum trebuie. Dupa ce ajung acolo o sa fie altfel, o sa ma obisnuiesc cu engleza pentru ca o sa o tot vorbesc", a raspuns Becali, relaxat, dupa ce a fost intrebat cum se descurca cu limba engleza.

El a aratat ca aceste alegeri reprezinta prima sa reusita politica si, pe viitor, isi propune sa creasca si mai mult din punct de vedere politic.

"Odata cu intrarea mea in Parlamentul Europei, ambitia mea de a reusi va fi mai mare. Pana mi se termina mandatul vreau sa fiu cel mai recunoscut europarlamentar. De asemenea, mai vreau ca Steaua sa devina o forta europeana, pentru ca eu asa voi fi identificat, ca patron al unei echipe de fotbal, si de aia vreau sa reusesc. Este prima mea reusita politica in sase ani si de acum inainte vreau sa cresc pe linie politica", a spus Becali.

Patronul echipei Steaua a afirmat ca statutul de europarlamentar va genera o schimbare de atitudine din partea sa.

"Va trebui sa am o alta atitudine, altfel trebuie sa te certi cu Ungureanu si Stolojan. Doar nu ma compar eu cu Stolojan, chiar daca se crede el mare economist si finantist. O sa vedem noi cine e mai destept acolo, la Parlamentul European, vedem acolo cine vine cu idei mai bune, cine are initiative...", a comentat Gigi Becali.

HOTNEWS

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
99

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
88

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
53

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...