Bebelusul din Stauceni, in stare foarte grava!

Bebelusul din Stauceni, in stare foarte grava!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Copilasul din Stauceni, ars vineri in incendiu, se afla in soc post-convulsional si este dependent de oxigen, spun cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie Botosani.

 "Primele sapte zile sunt decisive pentru viata acestuia. Este important ca nu are arsuri la nivelul cailor respiratorii, insa starea lui este in continuare critica", a declarat medicul Iuliana Kadar, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Botosani.

Bebelusul va fi supus unei interventii de grefa de piele la nivelul capului si fetei, pentru ca acolo arsurile sunt mai mari.

Tragedia s-a petrecut vineri, in localitatea Stauceni. Locuinta in care se afla bebelusul a izbucnit in flacari, din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica.

Casa a ars aproape in intregime, insa cel mai afectat a fost mezinul familiei, flacarile aprinzandu-i hainele si patura cu care era invelit.

In urma incendiului, bebelusul a suferit arsuri de gradele III si IV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
34

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
139

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
16

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...