Beat la volanul unei maşini neînmatriculate, depistat de poliţişti!

Beat la volanul unei maşini neînmatriculate, depistat de poliţişti!
Un bărbat de 35 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând sub infleunţa băuturilor alcoolice o maşină având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

La data de 15 august, în jurul orei 15.40, a fost depistat în trafic, pe DN 29 A, în localitatea Vârfu-Câmpului, autoturismul condus de Alin Constantin M. de 35 ani, din comuna Văculeşti, posesor al permisului de conducere eliberat de autorităţile italiene, categoria B. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din data de 02.08.2013.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
102

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
630

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
219

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...