Beat, cu mopedul la plimbare în toiul nopţii!

Beat, cu mopedul la plimbare în toiul nopţii!
A petrecut, apoi s-a urcat pe moped şi a plecat la plimbare, în toiul nopţii. Oamenii legii l-au depistat, înainte ca bărbatul să comită un accident rutier.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.20, a fost depistat în trafic,  pe DJ 208 H, pe raza localității Corni, judeţul Botoşani, un moped condus de un bărbat în vârstă de 41 ani, din satul Brehuiești, comuna Vlădeni, județul Botoșani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare  de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
30

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
153

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
65

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...