Bautura si gropile din asfalt l-ar putea costa viata!

Bautura si gropile din asfalt l-ar putea costa viata!

 Barbatul, ametit de alcool, s-a dezechilibrat din cauza gropilor din asfalt  

Se zbate intre viata si moarte, intr-un spital din Iasi, dupa ce a fost victima unui stupid accident. Barbatul de 29 de ani, angajat al Urban Serv, a petrecut cu prietenii in oras, dupa care, bine ametit de bautura, a plecat spre casa pe bicicleta.

Alcoolul consumat, dar si gropile din asfalt, ar putea sa il coste viata. Pe strada Imparat Traian, botosaneanul s-a dezechilibrat si a cazut in cap.

"Barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu fractura de craniu in urma impactului cu solul. Prezenta otoragie, semn ca exista o sangerare masiva in cutia craniana", a precizat Cristi Calimandriuc, asistent principal in cadrul SJA Botosani.

Politistii cerceteaza acum cauzele in care s-a petrecut incidentul, intamplarea intrand in categoria accidentelor rutiere. Tanarul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Pentru ca se afla in stare avansata de ebrietate, victima nu a putut amortiza in nici un fel cazatura, astfel ca impactul cu asfaltul a fost extrem de violent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
74

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
48

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
116

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...