Batut in trafic de un sofer care i-a izbit masina!

Batut in trafic de un sofer care i-a izbit masina!
In dimineata de 24 noiembrie, in jurul orei 07.30, in timp ce numitul S. Alexandru, de 20 de ani, din municipiul Dorohoi, posesor al permisului de conducere categoriile BE, CE din anul 2006, conducea un autoturism marca BMW, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de schimbare a benzii de circulatie de pe banda II pe banda I, imprejurare in care a acrosat un autoturism marca Dacia, care circula regulamentar pe banda I.

In urma coliziunii, ambele autovehicule au fost avariate insa conducatorul autoturismului BMW si-a continuat deplasarea.In urma apelului de urgenta, politistii deplasati la locul coliziunii au reusit identificarea conducatorului autoturismului BMW dupa 20 de minute, pe Aleea Teodorescu din Dorohoi.

In urma testarii cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o concentratie de 0,31 mg/l alcool pur in aerul expirat. La locul accidentului s-a declansat o stare conflictuala, S. Alexandru lovind conducatorul autoturismului Dacia, P. Vasile, de 49 ani, din orasul Petrila, jud. Hunedoara, cu pumnii si picioarele, provocandu-i leziuni corporale.

De asemenea, a lovit si autoturismul acestuia, distrugandu-i parbrizul si portierele de pe partea dreapta.

“Ca urmare a plangerii prealabile formulata de catre partea vatamata P. Vasile, conducatorului auto S. Alexandru i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere, iar pentru conducere sub influenta alcoolului i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii, a precizat Manuela ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
2

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
58

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...