Batranul care s-a aruncat in gol fusese internat pentru o tentativa de suicid!

Batranul care s-a aruncat in gol fusese internat pentru o tentativa de suicid!
Batranul care s-a aruncat luni in gol de la etajul doi al Spitalului Judetean Mavromati era la a doua tentativa de suicid, in mai putin de o saptamana.

De altfel, motivul pentru care barbatul de 77 de ani se afla in spital este tocmai faptul ca, miercurea trecuta, S.A., din Botosani, a incercat sa isi puna capat zilelor inghitind un pumn de pastile, medicii facand eforturi foarte mari pentru a-l stabiliza.

Timp de doua zile, medicii s-au luptat sa il tina in viata, pe sectia de reanimare a unitatii sanitare. Imediat ce s-a simtit mai bine, dupa ce a fost transferat pe una dintre sectiile de medicina interna si internat pe un salon de la etajul doi al cladirii, batranul nu s-a gandit decat cum sa isi duca la capat planul.

Luni dimineata, barbatul s-a repezit la geam. Sub privirile colegilor de salon, s-a aruncat in gol, nimeni nemaireusind sa il prinda.

"A fost transferat pe sectia de terapie intensiva, unde se afla in stare critica. Este sedat si mentinut in viata de aparate. A suferit numeroase fracturi la nivelul toracelui, la nivelul oaselor membrelor, un traumatism cranio-cerebral acut inchis. Este imobilizat, insa cu risc vital mare", a declarat medicul Mihaela Miller, director medical al Spitalului Judetean.

Colegii de salon ai batranului spun ca acesta era foarte retras si necomunicativ, de nenumarate ori spunandu-i medicului care il trata ca va incerca din nou sa isi puna capat zilelor.

"Mi-a strigat un alt coleg de salon: prinde-l! Cand am ajuns, l-am prins numai de papuci, ca el era dus", a povestit unul dintre colegii de salon ai batranului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
67

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
81

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
87

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...