Bătăuş eliberat din arest la insistenţele victimei sale!

Bătăuş eliberat din arest la insistenţele victimei sale!
La mila Domnului! Aşa rămân o mamă şi fetiţa ei, din Cristineşti, după ce instanţa a dispus eliberarea din arest preventiv a bărbatului care le-a făcut viaţa un coşmar şi punerea lui sub control judiciar.

Câteva luni de zile au avut linişte în casă, timp în care şi-au vindecat rănile, la propriu, după ce ambele au fost bătute crunt de cel care ar fi trebuit să fie stâlpul casei şi protectorul lor. Numai că Simion U. nu şi-a înţeles menirea şi şi-a folosit fiica de 3 anişori şi soţia drept saci de box în care a cărat pumni până nu a mai putut.

Despre scandalurile din familie s-au sesizat şi autorităţile, care l-au trimis în judecată pe Simion U. pentru violenţă în familie în februarie acest an, după alte şi alte bătăi aplicate soţiei şi fiicei. Anul trecut, individul le-a bătut pe cele două atât de tare încât au avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale, micuţa ajungând până la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi. Ulterior, mama şi fiica au fost internate în centrul maternal. Femeia însă nu a avut parte de linişte nici ulterior, iar când anchetatorii au chemat-o la audieri, au constatat că tocmai scăpase din nou din mâinile agresorului care o umpluse de vânătăi. Ca atare, au cerut instanţei arestarea preventivă a individului, în ciuda protestelor femeii.

Tocmai femeia a fost cea care a solicitat în mai multe rânduri eliberarea lui, iar motivul nu era greu de aflat. "Femeia a fost presată de familia soţului să-l scoată din puşcărie şi a cedat presiunilor. Bărbatul este deosebit de violent, acesta fiind şi motivul pentru care s-a cerut arestarea lui. De partea cealaltă, fetiţa şi acum e internată în spital, are probleme grave de sănătate", spun surse judiciare.

Săptămâna trecută, Simona U. a cerut din nou eliberarea soţului ei, instanţa fiind de acord cu solicitarea, însă procurorii dorohoieni au contestat decizia. Astfel că, luni, Tribunalul Botoşani a luat în dezbatere contestaţia şi a dispus plasarea lui Simon U. sub control judiciar, timp de 60 de zile, din data de 8 august. Însă, individul nu are voie să se apropie de victimele sale, în caz contrar urmând să ajungă din nou după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1766

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...