Barbu: Cel mai bun premier al Romaniei de dupa Revolutie este Tariceanu

Barbu: Cel mai bun premier al Romaniei de dupa Revolutie este Tariceanu
Daniel Barbu, ministrul Culturii in guvernul condus de Victor Ponta, sustine ca liberalul Calin Popescu Tariceanu este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania dupa Revolutie.

 "Victor Ponta este un foarte bun premier, dar as zice (ca mai bun este - n.red.) Calin Popescu Tariceanu, pentru ca a avut un mandat de patru ani, s-a incheiat si putem judeca retrospectiv", a precizat ministrul Culturii, la Digi 24.

 Totodata, Daniel Barbu a mai afirmat ca cea mai mare greseala a Guvernului Ponta a fost cea legata de forma in care a fost adoptat noul cod rutier. Ministrul Culturii considera ca astfel, vom avea in continuare "zeci de morti pe saptamana pe strazile din Romania".

 "Greseala Guvernului este ca nu s-a adoptat Ordonanta de Urgenta, in prima forma prezentata de ministrul Radu Stroe, mai precis in a doua, ca prima avea cateva probleme, sau a treia lectura, ca sa fiu foarte tehnic, legata de Codul Rutier.

 Amanand inasprirea sanctiunilor, avem in continuare zeci de morti pe saptamana pe strazile din Romania. Guvernul s-a lasat dus cu vorba de vociferarile din studiouri si cred ca trebuia sa fie mai energic", a mai declarat ministrul Culturii.

 Printre intrebarile la care a mai raspuns ministrul Barbu au fost cele legate de legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex sau despre sanctiunile pe care le-ar aplica unui elev care care plagiaza.

 Ministrul s-a declarat "mai degraba contra" legalizarii mariajelor gay si a spus ca sanctiunea pe care ar aplica-o unui plagiator ar fi scoaterea din examen.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
52

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
138

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1425

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....