Bărbatul rănit pe trecerea de pietoni de la Stadion, transferat la Iași! Se află în stare critică!

Bărbatul rănit pe trecerea de pietoni de la Stadion, transferat la Iași! Se află în stare critică!
Barbatul care miercuri dimineata a fost ranit in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe Calea Nationala, in apropierea Stadionului, a fost transferat in stare critica la Iasi.

Imediat dupa impact, barbatul in varsta de 84 de ani a intrat in stop cardio-respirator, iar medicii botosaneni au inceput manevrele de resuscitare, reusind sa-i readuca pulsul. 

Victima a fost transferata la o clinica de specialitate din Iasi, insa starea sa este in continuare critica. 

Politistii au stabilit ca barbatul traversa regulamentar strada, moment in care a fost surprins si accidentat de un autoturism marca VW Golf, care circula dinspre Mall spre Gara.

Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, insa daca victima nu va supravietui va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
123

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
724

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...