Bărbatul rănit în accidentul de la Roma este în stare critică!

Bărbatul rănit în accidentul de la Roma este în stare critică!
Barbatul in varsta de 33 de ani, ranit grav in accidentul ce a avut loc in noaptea de duminica spre luni, pe drumul Botosani - Roma, se afla in coma scor 3 pe Sectia de Reanimare a Spitalului Judetean, iar medicii spun ca pronosticul este destul de rezervat.

Corneliu N., din localitatea Roma, se afla intr-un autoturism BMW, cu numere de inmatriculare false. Masina era condusa de Cristian B., in varsta de 21 de ani, care nu detinea permis de conducere si era si beat.

Pe fondul vitezei excesive, la intrarea în localitatea Roma, şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat pe cupolă. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-faţă a rămas încarcerat, iar şoferul, după ce a reuşit să iasă din autoturism, a fugit, lasandu-si amicul in coma in masina.

Corneliu N. a fost diagnosticat cu fracturi costale, fractura de stern, fractura omoplat drept si delacerare cerebrala.

"Pronosticul cu privire la sansele de supravietuire este rezervat", a declarat dr. Petre Radauceanu, seful U.P.U - S.M.U.R.D.

Politistii au reuşit să îl găsească şi pe şofer. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
163

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
82

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
57

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...