Barbatul care a incendiat garsoniera din zona Complexului de pe Bulevard a fost internat la Spitalul de Psihiatrie!

Barbatul care a incendiat garsoniera din zona Complexului de pe Bulevard a fost internat la Spitalul de Psihiatrie!
Luni la amiaza, in timp ce O. Constantin, de 34 de ani, se afla intr-o garsoniera din municipiul Botosani, unde sta cu chirie impreuna cu concubina sa, in urma unui conflict cu aceasta, a incendiat cu intentie locuinta.

Incidentul s-a petrecut intr-o garsoniera situata la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Viilor, in spatele Complexului de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botosani.

"Prin apel de urgenta, concubina suspectului a solicitat interventia pompierilor la fata locului, care au localizat si stins incendiul, pagubele cauzate fiind estimate la circa 2.500 lei", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La fata locului au intervenit, alaturi de pompieri, si politistii botosaneni care au dispus sanctionarea contraventionala a suspectului cu amenda in valoare de 400 lei pentru provocare de scandal, precum si internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Botosani.

Fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
10

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
51

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
248

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...