Barbatii mai gresesc uneori. "Da, dar nu filmati, domnule!", spune Basescu!

Preşedintele Traian Băsescu a calificat drept "fantastic", ce "depăşeşte orice limite", scandalul sexual în care este implicat consulul Ion Nuică de la Ambasada României la Chişinău.

Şeful statului şi-a exprimat părerea cu privire la scandalul de alcov de la misiunea diplomatică românească din Republica Moldova, cu ocazia primirii unei delegaţii alcătuite din lideri ai societăţii civile din Republica Moldova.

"Dumneavoastră cunoaşteţi bine situaţia de la noi, dar vreau să vă asigur că uneori fantasticul de la noi depăşeşte orice limite. Uneori depăşim şi noi limite, aţi văzut consulul nostru de la Chişinău", le-a spus preşedintele României oaspeţilor săi de la Chişinău.

Unul dintre oaspeţii lui Traian Băsescu, citat de NewsIn, a replicat, glumind, că bărbaţii mai greşesc uneori. În acelaşi registru, şeful statului a răspuns: "Da, dar nu filmaţi, domnule!".

Consulul român la Chişinău, Ion Nuică, a demisionat luni, în urma publicării de către cotidianul "Curentul" a unor imagini video în care diplomatul român este surprins în timpul unei partide de sex.

"Consulul nostru este chemat în ţară încă de săptămâna trecută şi îşi anunţase încă de pe atunci intenţia de a demisiona. Astăzi, luni, el doar a semnat actul în sine", a declarat purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Şerbănescu, citat de Unimedia, fără a face precizări despre motivele pentru care a fost chemat sau pentru care şi-a dat demisia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
82

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
175

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
789

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...