Bărbat în stare gravă, după ce a rămas captiv sub tractorul cu care s-a răsturnat! FOTO

Bărbat în stare gravă, după ce a rămas captiv sub tractorul cu care s-a răsturnat! FOTO
Un bărbat a fost rănit grav, vineri la amiază, după ce tractorul cu care muncea la câmp s-a rasturnat peste acesta.

Mihai Felciuc, în vârstă de 66 de ani, din satul Tudora, se afla pe un câmp din localitate pentru a cosi iarba. La un moment dat a încercat să urce o pantă dar tractorul a început să patineze și s-a răsturnat, prinzându-l pe bărbat dedesubt.

Acesta a început să strige după ajutor, fiind auzit de un consătean care se afla și el la câmp și care a dat alarma și a sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la fața locului a ajuns și fiul tractoristului și ajutat de mai mulți localnici au reușit să îl scoată pe bărbat de sub tractor.

“Am luat o rangă și am ridicat cât de tare am putut tractorul. Tata avea o mână prinsă și a spus că îl doare foarte tare pieptul', a spus fiul tractoristului.

Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital pentru îngrijiri. El a fost diagnostica cun ruptură de splină și un traumatism puternic la cap.

Întrucât incidentul nu a avut loc pe un drum public nu poate fi catalogat accident de circulație.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
15

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1404

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
363

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...