Bărbat găsit fără suflare pe drumul Suceava-Botoşani!

Bărbat găsit fără suflare pe drumul Suceava-Botoşani!
  Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Plopeni – Salcea, a fost călcat de o maşină în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.00, şoferul fugind de la faţa locului.

 La scurt timp poliţiştii rutieri s-au mobilizat şi au organizat filtre în trafic, atât la Suceava cât şi în Botoşani, însă, în primă fază, nu au identificat nici o maşină suspectă.

Din informaţiile pe care le avem, pe una dintre camerele video din zonă a fost reperată o maşină suspectă, fiind identificat şi audiat un şofer care însă nu recunoaşte că a fost implicat în accident.

Puţin după ora 3.00, un apel la 112 a anunţat poliţia că pe DN 29, în Plopeni, un bărbat este căzut pe carosabil.

La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, însă pentru bărbatul de 68 de ani, Gheorghe Duţuc, nu s-a mai putut face nimic. Acesta fusese practic călcat de o maşină şi avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Din datele de anchetă adunate ulterior rezultă că mai mulţi şoferi au semnalat prin staţie faptul că un bărbat ce părea în stare avansată de ebrietate se deplasa pe mijlocul drumului în Plopeni.

Astăzi va fi efectuată necropsia cadavrului, ocazie cu care se vor recolta şi probe pentru a fi stabilită alcoolemia pe care o avea bărbatul.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, continuând ancheta. Aceştia speră că se află pe pista bună şi îl vor putea pune sub acuzare pe autorul accidentului.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
152

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
282

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
128

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...