Bărbat fără adăpost, adus în Urgenţe după ce a fost bătut!

Un bărbat din rândul persoanelor fără adăpost a ajuns sâmbătă la Unitatea de Primire a Urgenţelor după ce a fost bătut chiar în adăpostul pe care şi-l amenajase împreună cu fratele său.

Bărbat fără adăpost, adus în Urgenţe după ce a fost bătut!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Vineri noapte de groază pentru doi fraţi care se aciuaseră într-un adăpost din zona Gării. Cei doi s-au trezit că persoane necunoscute au intrat în adăpostul pe care şi-l amenjaseră şi i-au bătut. Ambii au fost găsiţi abia dimineaţă de doi amici care au sunat la 112.

La Unitatea de Primire a Urgenţelor a ajuns însă doar Dumitru C., de 49 de ani, adus de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Bărbatul, cu faţa grav tumefiată în urma loviturilor, le-a spus cadrelor medicale că a fost lovit numai peste cap şi faţă. Acesta urma să fie evaluat de medici, după care vor fi sesizaţi şi poliţiştii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
35

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
64

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
125

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...