Bărbat desfigurat de cumnat, în miez de noapte! Medicii l-au trimis la Iași! FOTO

Bărbat desfigurat de cumnat, în miez de noapte! Medicii l-au trimis la Iași! FOTO
Un barbat in varsta de 43 de ani, din comuna Hlipiceni, a ajuns cu fata desfigurata, la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce ar fi fost batut de cumnatul sau.

Barbatul a povestit medicilor ca in noaptea de marti spre miercuri, cumnatul sau ar fi dat buzna in casa si l-ar fi luat la pumni, provocandu-i acestuia o fractura de mandibula si mai multe traumatisme faciale.

Victima nu a sunat la 112 decat spre dimineata, cand un echipaj de ambulanta l-a preluat de la domiciliu la aproape 12 ore de la agresiune.

Acesta a fost transportat la spital si dupa ce a fost examinat de medici a fost trimis la Clinica de Buco-Maxilo-Faciale din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon", din Iasi.

Medicii botosaneni au anuntat si Politia, iar pe numele cumnatului a fost deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...