Bărbat bătut de nevastă cu o sapă!

Bărbat bătut de nevastă cu o sapă!
Seară de weekend tumultoasă pentru un bărbat din județul Botoșani! Acesta a ajuns la spital după ce a primit o sapă în cap de la partenera de viață.

Bărbatul, din Bucecea, împreună cu soția sa au mers, sâmbătă seara în vizită la fiica vitregă, în vârstă de 27 de ani. Pe fondul unui conflict mai vechi, între tânără și bărbat s-a iscat un scandal iar cei doi s-au luat la bătaie.

În ajutorul fetei a sărit și femeia, și ambele au început să îl lovească pe bărbat. La un moment dat mama a pus mâna pe o sapă și și-a lovit partenerul în zona capului. Vecinii care au auzit scandalul au sunat la 112, la fața locului ajungând polițiștii dar și ambulanța.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe având traumatisme ca nivelul capului, rămânând internat pe una dintre secțiile Spitalului Județean mavromati. 

Pe numele femeilor polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, una dintre acestea alegându-se și cu o amendă pentru provocare de scandal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
14

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...