Bani frumoși câștigați din cerșetorie, la Botoșani! La ce tertipuri apelează "sărmanii" suceveni-FOTO

Odată cu venirea primăverii pe raza municipiului Botoşani au apărut persoanele care apelează în mod repetat la mila publicului. Prin pieţe, parcuri, intersecţii, pietonale şi chiar în sfintele biserici, îi găsim la „datorie”.

Bani frumoși câștigați din cerșetorie, la Botoșani! La ce tertipuri apelează "sărmanii" suceveni-FOTO

Poliţia Locală Botoşani a întocmit o hartă a zonelor cu persoanele care, apte de muncă, apelează în mod repetat la mila publică, fiind identificate un număr de 67 persoane apte de muncă, cu vârste de la 19 şi până la 60 de ani, unele cu pensii pe caz de boală, ajutor social sau indemnizaţie de însoţitor, care mizau pe naivitatea trecătorilor.

Ca în fiecare an, municipiul Botoşani a devenit Eldorado Moldovei, unde cerşetori din Suceava şi nu numai, poposesc pentru rotunjirea veniturilor.

B. Anca de 22 ani, din Preuteşti-Suceava, fiind însărcinată şi folosindu-se de un minor luat cu „împrumut” pentru a impresiona cetăţenii municipiului, a fost găsită la cerşit pe Calea Naţională 66. Ploaia din acea zi a fost simbol de belşug pentru ea, dar nu si pentru minorul în vârstă de 1 an si 6 luni, care înfrigurat contribuia la rotunjirea veniturilor.

B. Pintili în vârstă de 46 ani din Liteni-Suceava, care după lucrurile găsite asupra lui, un telefon de top şi truda muncii de cerşit în decurs de doua ore 235 lei, arată generozitatea botoşanenilor.

M. Livica din Câmpulung Moldovenesc, pare a fi rokeriţă tunsă 0, ca naivii să o creadă bolnavă de cancer, în schimb fizicul arata că este bine. Sumele de bani arată încă odată că mâna întinsă care spune o poveste primeşte ceva, pe str. Marchian reuşind să adune 302 lei.

G. Alexandru-Iulian în vârstă de 21 ani din Gura Humorului, era afectat spunând ca se întoarce de la înmormântarea regretatei artiste M. Ciuculete şi în Parcul Junior acumulase deja 107 lei

Pentru toate situaţiile cei prinși la cerșit au fost sancţionaţi cu 200 lei amendă şi îndepărtaţi din zona.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
28

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
34

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
247

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...