Băgat la pușcărie după ce a exploatat sexual și prin muncă trei minori!
BOTOSANI

Băgat la pușcărie după ce a exploatat sexual și prin muncă trei minori!
Un bărbat din județul Botoșani, condamnat la închisoare după ce a exploatat sexual și prin muncă trei minori, a fost ridicat, sâmbătă, de polițiști și încarcerat în Penitenciarul Botoșani. 

Pe numele lui Ștefan Bîgu, din comuna Vorniceni, exista un mandat de executare a unei pedepse de  3 ani de  închisoare pentru comiterea infractiunilor de act sexual cu minor şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie.

Drama celor patru fraţi a ieşit la iveală în septembrie, atunci când una dintre fetiţe i-a povestit bunicii coşmarul prin care treceau ea şi fraţii ei. Bunica a sunat la 112, copila a fost dusă la poliţie, iar după examenul medico- legal care a confirmat agresiunea sexuală, cei patru fraţi au fost instituţionalizaţi într-un centru al Protecţiei Copilului. Coşmarul copiilor a început în martie, când tatăl lor a murit, iar ciobanul, Ştefan Bîgu, de 39 de ani, din Vorniceni, i-a oferit mamei celor patru copii un aşa numit ajutor.

Femeia, cu fata cea mare, de 14 ani, şi cu mezinul de 1 an, a fost găzduită la casa ciobanului, iar fetiţa de 13 ani şi fratele de 10 ani au fost duşi la stână. Imediat ce aranjamentul a fost perfectat, fetele au fost obligate să întreţină raporturi sexuale cu ciobanul, una la domiciliul său, iar cealaltă la stână, unde îi servea şi pe amicii ciobanului, băiatul cel mare era obligat să muncească zi-lumină la stână, iar cel mic era tolerat prin curtea ciobanului.    

Citește mai mult despre acest caz: Mamă ajunsă după gratii după ce a permis ca fiicele sale să fie abuzate sexual! 

Condamnări simbolice după abuzurile asupra unor copile la o stână din Dimăcheni 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
81

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
220

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
95

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...