Băgat în spital de propriul cal!

Băgat în spital de propriul cal!

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.

Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Vorniceni, a cerut ajutor după ce a fost lovit cu copita de propriul cal. La locul solicitării a fost direcționat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Bărbatul a suferit în urma loviturii un traumatism la nivelul hemitoracelui stâng și un traumatism abdominal, fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru a fi supus mai multor investigații. Bărbatul a fost băgat la scurt timp după ce a ajuns la UPU în sala de operații, cu hemiperitoneu (prezența sângelui în vaitatea peritoneală).

În urmă cu câteva zile un bărbat de 64 de ani a ajuns la Urgențe cu mai multe traumatisme şi fracturi după ce a fost lovit de cal cu copita. Bărbatul, din Ipoteşti, a vrut să deshame animalul, când a fost lovit puternic în zona pieptului. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost aruncat la pământ. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
4

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
29

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...