“Azi preluăm, mâine predăm”

Un slogan cu care Curățătoria Profesională de covoare DOM-Auto se mândrește din ce în ce mai mult.

“Azi preluăm, mâine predăm”

Covoare spălate, desprăfuite și curățate în 24 ore, ridicate GRATUIT de echipa de profesioniști de la DOM-Auto direct de acasă. Se folosește aparatură profesională și detergenți speciali pentru covoare. După curățare și spălare, covoarele se centrifughează și se usucă la 45 grade.



Centrul DOM AUTO, localizat în Botoșani la intrarea în Șoseaua de Centură (vis-à-vis de Unitatea Militară, CET), vă oferă servicii complete de service -auto, spălătorie și vulcanizare. 
    


Suntem prima spălătorie auto din Botoșani construită la standarde europene folosind brațe tip elicopter pentru ca mașina ta să nu fie atinsă în timpul procesului. Avem personal calificat și specializat în domeniul întreținerii autovehiculelor.

SPĂLĂTORIA AUTO este dotată cu rampe de spălare turisme, microbuze, camioane și autocare. SPĂLĂTORIA AUTO este capabilă să spele camioane și autocare cu inălțimea de până la 8 metri.
 

VULCANIZARE si SERVICE ROTI. În cadrul service-ului nostru există un atelier de vulcanizare, dotat cu aparatură modernă ce oferă servicii complete în acest domeniu. Putem astfel opera servicii de vulcanizare la 6 mașini simultan.

SERVICE AUTO autorizat RAR (mecanică / electrică / diagnoză)

Atelierul de mecanică este dotat cu echipamente moderne. În cadrul acestui atelier oferim servicii de mecanică generală pentru motoare, revizii auto, sisteme de direcție, aprindere și diagnoza auto. Toate acestea sunt posibile datorită echipamentelor cu care este dotat service-ul:

 Elevatoare moderne

 Stand de reglare geometrie roți 3D pentru toate autovehiculele

 Recuperator ulei uzat cu extractor prin vidare

 Tester multimarca BOSCH pentru diagnosticarea problemelor electronice.


(P).

 

 

Spune-ne opinia ta