Aventura de noapte terminata in gard!

Aventura de noapte terminata in gard!
O masina avariata, un gard distrus si dosar penal. Este bilantul unei intamplari petrecuta duminica, in jurul orei 22.30, in Botosani, eroul principal fiind un tanar de 26 de ani, beat si fara permis de conducere.

In urma unui apel de urgenta, politistii botosaneni au intervenit pe strada Stefan cel Mare din municipiul Botosani, unde un conducator auto aflat sub influenta alcoolului a pierdut controlul vehiculului izbindu-se in gardul unei locuinte.

"Primele cercetari efectuate la fata locului au stabilit ca in timp ce H. Jan, de 26 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism marca BMW cu numere de circulatie provizorii pe strada Stefan cel Mare catre Calea Nationala, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul vehiculului care a impactat gardul unui imobil", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In urma coliziunii a rezultat avarierea autoturismului si a gardului imobilului pe o portiune de circa 2,5 metri. Din cercetari s-a stabilit ca soferul nu poseda permis de conducere de nicio categorie, iar numerele de circulatie provizorii montate pe autoturism erau expirate.

Conducatorul auto emana halena alcoolica, insa nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Pentru stabilirea alcoolemiei, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probele biologice de sange.

Fata de conducatorul auto au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si avand o alcoolemie peste limita legala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
611

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
130

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
83

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...