Avalanșă de candidați la concursul pentru Compartimentul de Neurochirurgie de la Mavromati! Vezi rezultatele după selecția dosarelor!

Avalanșă de candidați la concursul pentru Compartimentul de Neurochirurgie de la Mavromati! Vezi rezultatele după selecția dosarelor!
Deschiderea Compartimentul de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Mavromati a stârnit interesul a zeci de botoșăneni care s-au înscris la concursul în vederea ocupării posturilor de asistent medical debutant, infirmieri debutanți și îngrijitori curățenie.

Bătălia cea mai mare este pentru cele șase posturi de asistenți medicali, pentru care s-au înscris nu mai puțin de 35 de candidați. Pentru infirmieri sunt 15 dosare depuse pentru cinci posturi, iar la îngrijitori patru candidați pe un singur post.

Spitalul Județean a publicat, miercuri, rezultatele în urma selecției celor 58 de dosare.

Vezi AICI rezultatele!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO&VIDEO: Peste 400 de oameni au venit la Cornișa, în premieră, pentru muzica Filarmonicii

astăzi, 19:52
274

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, parcul „Cornișa” a fost gazda unei premiere la Botoșani: Filarmonica de Stat a concertat în amfiteatrul obiectivului, ...

Reacție halucinantă a unui membru CNA, vizavi de falsa urgență a unei fete: „O cretină de 16 ani (...) S-o ducem la școala de corecție”

astăzi, 18:50
211

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a avut o reacție halucinantă în cazul fetei de 16 ani, care a ținut zeci de polițiști în alertă timp de mai ...

Imagini deplorabile ale cimitirului „Pacea”: containere căzute și mormane de deșeuri printre morminte

astăzi, 17:02
372

Un polițist din Botoșani a publicat, pe o rețea de socializare, o serie de imagini sugestive pentru modul în care arăta cimitirul „Pacea” sâmbătă, în juru...