Avalanșă de candidați la concursul pentru Compartimentul de Neurochirurgie de la Mavromati! Vezi rezultatele după selecția dosarelor!

Avalanșă de candidați la concursul pentru Compartimentul de Neurochirurgie de la Mavromati! Vezi rezultatele după selecția dosarelor!
Deschiderea Compartimentul de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Mavromati a stârnit interesul a zeci de botoșăneni care s-au înscris la concursul în vederea ocupării posturilor de asistent medical debutant, infirmieri debutanți și îngrijitori curățenie.

Bătălia cea mai mare este pentru cele șase posturi de asistenți medicali, pentru care s-au înscris nu mai puțin de 35 de candidați. Pentru infirmieri sunt 15 dosare depuse pentru cinci posturi, iar la îngrijitori patru candidați pe un singur post.

Spitalul Județean a publicat, miercuri, rezultatele în urma selecției celor 58 de dosare.

Vezi AICI rezultatele!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

astăzi, 20:06
142

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

astăzi, 18:47
684

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...

Analizele de laborator au confirmat încă un focar de pestă porcină africană la Botoșani!

astăzi, 18:29
445

Autoritățile botoșănene anunță un nou focar de pestă porcină africană după ce un porc mistreț mort a fost depistat pe raza comunei Pomârla, analizele de laborator confirmând dia...