Autoturism furat, descoperit într-o parcare din Botoșani! FOTO

Autoturism furat, descoperit într-o parcare din Botoșani! FOTO
Poliţiştii de frontieră botoşăneni în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Botoşani au depistat un autoturism marca Infiniti, ce figura furat din România, condus de cetăţean român din judeţul Botoşani.  

În data de 14 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti de la Poliţia Botoşani, au organizat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.
În jurul orei 12.00, într-o parcare de pe raza municipiului Botoşani a fost identificat autoturismul marca Infiniti, an fabricaţie 2004, înmatriculat în România, despre care erau suspiciuni că este furat, aflat în posesia cetăţeanului român Alin M., de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul Infiniti figura ca fiind furat din România din data de 18 august 2016. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că autoturismul a fost achiziţionat de pe raza judeţului Galaţi, de la un cetăţean căruia i-a dat la schimb un alt autoturism şi suma de 900 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că ar fi declarat furat.

"Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Autoturismul Infiniti, în valoare de 66.600 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor", se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
115

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
699

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
235

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...