Autoturism de lux, făcut praf la Lebăda! FOTO

Autoturism de lux, făcut praf la Lebăda! FOTO
  Un spectaculos accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Lebăda, în sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Alfa Land.

 O mașină de lux, marca Audi, a fost puternic avariată, după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului și a zburat efectiv peste sensul giratoriu.

Autoturismul venea dinspre municipiu iar înainte de sensul giratoriu, din cauze necunoscute, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a lovit bordura de la giratoriu după care a trecut peste sens, oprindu-se la câțiva metri după acesta, pe trotuarul de pe partea dreaptă a străzii.

Imediat după accident, șoferul a dispărut și a luat și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului.

O roată a mașinii a sărit, iar bucăți din caroserie erau împrăștiate peste tot.  De asemenea, airbagurile din față s-au deschis.

La fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri, întrucât au fost scurgeri de carburanți și au spălat șoseaua.

Și un echipaj de poliție a ajuns acolo, dar întrucât nu au fost raportate victime șoferul are la dispoziție 24 de ore să anunțe accidentul la poliție.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Victorie categorică a naționalei de tineret la Campionatul European din Italia: 4-1 cu naționala Croației!

Marţi, 18 Iunie 2019
316

Jucatorii pregatiti de Mirel Radoi s-au impus cu un incredibil 4-1 in fata reprezentativei similare a Croatiei la capatul unui meci in care nu s-a pus problema invingatoarei. Partida disputata pe...

Ministerul Sănătății va introduce indicatori de performanță în funcție de care vor fi plătiți angajații din spitale

Marţi, 18 Iunie 2019
323

Ministerul Sănătății va face "o propunere de modificare a regulamentului de organizare și funcționare pentru toate spitalele, cu obligativitatea de aplicare" ce ar urma să includă in...

Meteorologii au emis COD PORTOCALIU pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Marţi, 18 Iunie 2019
2641

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru mai multe localități din județul Botoșani o alertă de COD PORTOCALIU, valabilă în intervalul 19:00-20:00. ...