Autoritatile botosanene se lupta sa ii aduca pe parintii Carolinei Caia la Botosani!

Autoritatile botosanene se lupta sa ii aduca pe parintii Carolinei Caia la Botosani!

Traian Caia, tatal lui Marius: Durere fara margini!

Cu doar o zi inainte de inmormantarea lui Marius si a Carolinei Caia, parintii tinerei nu au ajuns inca in Romania!

Autoritatile botosanene promit insa ca vor face tot posibilul sa aduca la Botosani, din Republica Moldova, familia Husman, pentru a-si conduce fata pe ultimul drum.

Senatorul PD-L Dan Humelnicu a spus ca va face demersuri si la ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, pentru a-i aduce in timp util pe parintii tinerei de 28 de ani. Din acest motiv, inmormantarea a fost programata pentru ziua de sambata, la Cimitirul Pacea.

Dan Humelnicu a spus ca, daca va fi nevoie, va ajunge si la Cristian Diaconescu. Stiu ca este vorba despre patru persoane care ar trebui sa ajunga la inmormantare, a declarat Mihai Stefan, apropiat al lui Dan Humelnicu.

Mai mult decat atat, Mihai Stefan spune ca va face demersuri pe langa Protopopiatul Botosani ca cei doi tineri sa aiba parte de o slujba normala de inmormantare.

Marius a fost coleg de scoala cu baiatul meu si la Conservator cu fata mea. Nu am cum sa nu ma implic, cand stiu prin ce problema trece tatal baiatului. Au datorii de aproape 20.000 de lei, mai spune Mihai Stefan.

Colegii de partid ai lui Traian Caia, tatal lui Marius, vor face si ei o cheta pentru a ajuta familia greu incercata.

Am stabilit impreuna cu cativa colegi din partid sa strangem cate o suma de bani. Incercam si noi sa il ajutam pe Traian asa cum putem a precizat Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani.

 

Traian Caia: Ei trebuiau sa vina la inmormantarea mea, nu eu la ei!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
31

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
91

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
298

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...