Autorii jafului din cartierul Donici au fost prinși! O tânără, principala suspectă!

Autorii jafului din cartierul Donici au fost prinși! O tânără, principala suspectă!
Hotii care au furat o suma de bani dintr-o masina si care au ranit-o pe patroana unui magazin, dupa ce au tarat-o cativa metri pe asfalt, au fost prinsi de politisti.

Informatia a fost confirmata de Instutia Prefectului printr-un comunicat de presa: "Acţiunile au dus, printre altele, la identificarea suspecţilor ce au comis jaful din zona Griviţa de ieri după-amiază, în urmă căruia o femeie de afaceri a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.".

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, o tânără în vârstă de 25 de ani este persoana bănuită că a comis furtul din zona Donici. De asemenea, a fost identificat și conducătorul autoturismului din care a coborât femeia, anterior comiterii faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă simplă.

Va reamintim ca patroana unui magazin din municipiul Botosani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a fost talharita si jefuita de mai multe persoane de etnie roma. Dupa ce a schimbat aproximativ 1.000 de euro in lei, femeia, Ramona C., s-a dus cu masina la magazinul pe care-l detine in cartierul Donici. A intrat in magazin, insa nu a apucat sa incuie masina, care avea insa portierele inchise. La un moment dat sotul sau a vazut o femeie care ii umbla in masina. 

Dupa ce a furat banii, tanara a fugit, fiind impiedicata mai apoi de sotul patroane, care a apucat sa recupereze portofelul, insa din el lipsea o suma de bani. Intre timp, patroana magazinului s-a dus la masina din cara a coborat autoarea furtului, in ea aflandu-se un barbat. Acesta a pornit masina si a vrut sa plece, insa victima s-a prins de portiera si de oglinda, fiind taraita pe o distanat de cativa zeci de meci.

Politistii au gasit masina hotilor in cartierul ANL Cismea, fiind abandonata si fara numere de inmatriculare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
217

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
277

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
478

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...