Autoaccidentare care ar fi putut sa-l coste viata!

Autoaccidentare care ar fi putut sa-l coste viata!
Un barbat din Vorona a vrut sa taie cateva tevi pentru vie, in propria curte, si a ajuns la spital cu gatul taiat. G.D., in varsta de 63 de ani, din Vorona, a folosit un flex pentru a taia niste tevi.

Intr-un moment de neatentie sau doar de ghinion, lama flexului s-a blocat pentru cateva secunde. A fost de ajuns pentru ca unealta sa-i sara din mana. Lama i-a atins gatul, aproape sectionandu-i pachetul vascular cervical. Taietura a provocat imediat o sangerare abundenta, lama intrand aproape de pachetul vascular din zona cervicala.

“Pacientul a avut, totusi, noroc. Lama s-a oprit cu un centimetru inaintea vaselor importante de sange. Daca ar fi fost atins un vas important, nu s-ar mai fi putut face nimic pentru el pentru a fi salvat, a precizat un cadru medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani.

Barbatul se afla in prezent internat la Spitalul Judetean, sub supraveghere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
21

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
37

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
79

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...