Aura Vasile a ajuns la spital dupa ce a vorbit cu Vanghelie - nu mai pleaca din PSD

Aura Vasile a ajuns la spital dupa ce a vorbit cu Vanghelie - nu mai pleaca din PSD
Aura Vasile a fost internata, luni seara, la Spitalul Universitar din Capitala. Deputatul a suferit un puseu de tensiune in urma unei discutii purtate cu edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Am apucat sa discut cu ea 5-7 minute si pur si simplu a lesinat", a spus Marian Vanghelie, intr-o interventie la Realitatea TV.

Aura Vasile isi anuntase, luni, intentia de a pleca din PSD si de a trece in UNPR, insa a revenit ulterior asupra deciziei.

Edilul a argumentat ca "ni se poata intampla oricui sa luam o decizie gresita pe fondul unor suparari. Lucruri de astea se intampla in orice colectivitate, in familie...", a adaugat pesedistul. Marian Vanghelie a povestit si cum a convins-o pe Aura Vasile sa revina asupra deciziei de a trece de partea UNPR-ului. "Aura Vasile a spus ca este foarte suparata si ca are momente in care nu se mai regaseste in acest partid, plangea foarte mult, nu intelegeam ce spune, incercam sa o linistesc. Nu va pleca din PSD, ni se poate intampla fiecaruia dintre noi sa luam o decizie gresita. A discutat cu mine, la mine in birou si nu va pleca din PSD", a subliniat Vanghelie.

Social-democratul a declarat, la Tvr Info, ca "(Aura Vasile - n. red.) era la mine in birou la Primarie, i s-a facut rau si am chemat Salvarea".

"Momentan nu stiu cum se simte. Am baietii mei, care stau langa dansa si ma vor anunta. Pot sa va asigur un lucru, nu va pleca din PSD si nu se va inscrie in UNPR", a mai spus edilul, precizand ca "ar fi fost o pierdere daca Aura Vasile pleca din PSD".

Aceasta a comentat si pe marginea declaratiilor facute de liderul social-democrat Victor Ponta, care a precizat luni ca nu este surprins de hotararea Aurei Vasile si se asteapta ca mai multi pesedisti sa paraseasca partidul in favoarea UNPR-ului.

"Este posibil, nu vreau sa-l contrazic pe domnul presedinte. Dar vreau sa le transmit celor care vor sa plece ca problemele nu se pot rezolva asa, ci purtand discutii in interiorul partidului. Eu sunt mai haiduc si nu cred ca pe baza unor suparari am sa iau vreo decizie. Sunt un tip destul de dur, nu am cum sa iau decizii pentru ca ma supar. Nu ma gandesc sa plec din PSD si nu gandesc sa ma inscriu in PDL sau UNPR niciodata", a continuat Vanghelie, citat de ziare.com.

In finalul interventiei, aceasta a fost intrebat daca s-ar inscrie in formatiunea politica a fostului presedinte al Senatului, Mircea Geoana.

"Deocamdata, acest partid nu exista, dar nu vreau sa plec din PSD", a raspuns edilul Sectorului 5.

Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a anuntat luni ca deputata PSD Aura Vasile a depus cerere pentru a se alatura grupului UNPR din Camera Deputatilor. Aura Vasile va anunta si in plenul Camerei plecarea din PSD la UNPR, a mai spus Sarbu. Informatia a fost confirmata si de liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa.

Aura Vasile este un important lider PSD Bucuresti si apropiata a lui Marian Vanghelie. Paradoxal, Aura Vasile a avut dese pozitii anti-UNPR. Pe 21 iunie, Aura Vasile cere demisia de urgenta a ministrului Apararii, Gabriel Oprea, pe care il considera vinovat de scaderea pensiilor militare, conchide ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
50

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
137

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1386

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....