Au vrut sa ajunga mai repede acasa, dar s-au oprit la spital!

Au vrut sa ajunga mai repede acasa, dar s-au oprit la spital!
O femeie cu copilul sau si un barbat au urcat in masina unui consatean pentru a ajunge in centrul comunei Ungureni. Neatentia soferului, dar si poleiul de pe sosea, i-au impiedicat pe cei trei sa ajunga la destinatie.

Evenimentul rutier petrecut in acesta dimineata, la iesirea din satul Mandresti, comuna Ungureni, a fost produs de Ionut Vacarasu, de 27 de ani, soferul aflat la volanul autoturismului Dacia 1300.

Din cauza poleiului, masina a derapat dupa o curba usoara la stanga si s-a rasturnat. Desi soferul spune ca nu avea viteza, autoturismul Dacia 1300 a fost grav avariat.

"Cred ca aveam 30-40 de kilometri la ora. M-a furat volanul si am calcat un pic frana si nu am mai putut sa o redresez. Luasem niste consateni pentru a-i duce in sat, dar au fost luati cu ambulanta", a povestit soferul.

Echipajele ambulantei au preluat doua victime, un barbat si o femeie, cu copilul de un an si trei luni. Cei doi adulti au fost diagnosticati cu traumatisme craniene si de membre.

Soferul nu a fost ranit, insa din masina sunt slabe sanse sa mai salveze ceva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
37

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
211

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
168

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...