Au spart un magazin în județul Suceava, iar la întoarcerea spre casă s-au răsturnat cu mașina! Șoferul nu avea permis și era băut! FOTO
ACCIDENT!

Au spart un magazin în județul Suceava, iar la întoarcerea spre casă s-au răsturnat cu mașina! Șoferul nu avea permis și era băut! FOTO
Un accident rutier ce a avut loc pe drumul judetean dintre Vorona si Tudora a dus la capturarea unor hoti care au dat o spargere in judetul Suceava, in noaptea de vineri spre sambata.

Patru tineri din localitatea Tudora au spart un magazin din localitatea Liteni, judetul Suceava, vineri noaptea, in jurul orei 2:00, din care au furat tigari, bautura si alte bunuri, dupa care au mers la o alta persoana din sat unde au consumat bauturile alcoolice.

Sambata dimineata, acestia s-au pornit spre casa, iar pe drumul spre localitatea Tudora soferul a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, dupa care s-a rasturnat cu masina.

Imediat dupa accident toti cei patru tineri au fugit, insa unul dintrei ei, care era ranit, a fost gasit de politisti plin de sange. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanta si a povestit ca soferul conducea cu 120 km/h.

"Pe mine m-a aruncat din masina. Avea cam 120 de km/h si intr-o curba a pierdut controlul volanului.", a spus tanarul in varsta de 21 de ani.

Politistii au ajuns imediat la fata locului, atat cei botosaneni, cat si cei suceveni, si au gasit in masina o parte din bunurile furate, mai putin bauturile alcoolice pe care au fost consumate. Oamenii legii au reusit sa prinda inca doua persoane, urmand sa dea si de urma celei de-a patra persoane.

Potrivit politistilor suceveni, tinerii au mai dat o spargere in judetul Suceava in urma cu o luna de zile, iar unul dintre tineri chiar a fost retinut pentru 24 de ore. 

Reprezentantii IPJ Botosani au stabilit ca la volanul masinii se afla Alexandru F., in varsta de 26 de ani, care nu detine permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui autoturism fara permis, dar si pentru parasirea locului accidentului.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
25

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
136

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
679

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...