Au predat stafeta la ISJ: Unul a plecat politic, celalalt... politicos!

Au predat stafeta la ISJ: Unul a plecat politic, celalalt... politicos!

 ANA BARCULET, inspector general adjunct in cadrul ISJ Botosani  

Cei doi fosti inspectori generali adjuncti de la ISJ Botosani par sa aiba opinii total diferite despre modul de predare a stafetei cu privire la atributiunile functiei.

Daca Daniela Biolan a fost destul de amabila cu Ana Barculet, care ocupa acum functia de inspector general adjunct, nu acelasi lucru se intampla in cazul lui Adrian Lacatus, care nu a manifestat niciun fel de conlucrare fata de cel care i-a preluat functia.

Noul inspector general adjunct Ana Barculet, care se va ocupa de inspectia scolara, s-a aratat destul de multumit privind deschiderea Danielei Biolan, care a venit din zilele de concediu pentru a ajuta la preluarea documentelor.

"A venit doua zile din concediul de odihna sa ma ajute in preluarea tuturor documentelor legate de inspectia scolara si de tezele de subiect unic. Este dispusa sa vina si joi sa ma ajute. Am colaborat foarte bine, ne-a spus ca va veni sa mai dea o mana de ajutor si la teza de la istorie si geografie, de pe 21 mai, sau macar sa ne mai dea cate un sfat", a precizat Ana Barculet, inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Nu de acelasi ajutor a avut parte Gheorghe Carmocanu, noul inspector general adjunct pe compartimentul de management, intrucat a fost nevoit sa se ocupe singur de toata documentatia primita de la fostul inspector adjunct Adrian Lacatus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
37

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
48

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
40

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...