Au petrecut Revelionul in casa nasilor, dar au fost talhariti de fiul acestora!

Inconştienţa părinţilor are urmări grave asupra copiilor! Un minor de 14 ani, care a petrecut alături de părinţi în noaptea de Revelion, i-a tâlhărit pe musafirii prezenţi în casă, finii de cununie ai părinţilor săi. Minorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acum fiind cercetat pentru furt.

La data de 01.01.2010, ora 06.47, poliţiştii din oraşul Săveni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă de către H. Madalina, de 23 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că o persoană cunoscută i-a sustras două carduri bancare, în timp ce se afla în oraşul Săveni, judeţul Botoşani.

În seara de 31.12.2009, H. Madalina, împreună cu soţul său au venit în oraşul Săveni, judeţul Botoşani, la naşii de cununie – familia F.N.C., pentru a petrece Revelionul împreună, în apartamentul acestora.

"În dimineaţa zilei de 01.01.2010, în jurul orei 02.30, F.N.D., în vârstă de 14 ani, fiul gazdelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de neatenţia reclamantei, i-a sustras acesteia poşeta – lăsată nesupravegheată în holul apartamentului – din care şi-a însuşit suma de 200 lei şi 5-6 carduri bancare şi de cumpărături, emise în Italia", a precizat comisar Manuela Ieremie, purrtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Minorul a intenţionat să se deplaseze în municipiul Botoşani, cu o maşină de ocazie, având asupra sa poşeta reclamantei. La scurt timp, realizând ce a făcut, a revenit acasă şi a pus poşeta în locul de unde a sustras-o.

De asemenea, acesta a restituit banii ( 200 lei) şi cardurile, mai puţin două, pe care le-a pierdut în împrejurări necunoscute, rămânând în continuare la domiciliu.

Dimineaţa, în jurul orei 05.30, când reclamanta H. Madalina şi soţul său au vrut să plece, prima a constatat că i s-a căutat prin poşetă şi îi lipsesc cele două carduri bancare. În cauză se continuă cercetările faţă de F.N.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Duminică, 22 Septembrie 2019
480

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o deza...

Drum de 1,8 milioane de lei pentru o comună din județ

Duminică, 22 Septembrie 2019
954

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de refacere și modernizare ale unui drum sătesc, pe un segment de 1,65 km, proiect în ...

Viața bate filmul: în vârstă de 65 de ani, s-a pus la băut cu iubitul fostei amante, apoi a fost lovit cu toporul în cap

Duminică, 22 Septembrie 2019
1669

Un bărbat de 65 de ani din județ se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine.Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăje...