Au petrecut Revelionul in casa nasilor, dar au fost talhariti de fiul acestora!

Inconştienţa părinţilor are urmări grave asupra copiilor! Un minor de 14 ani, care a petrecut alături de părinţi în noaptea de Revelion, i-a tâlhărit pe musafirii prezenţi în casă, finii de cununie ai părinţilor săi. Minorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acum fiind cercetat pentru furt.

La data de 01.01.2010, ora 06.47, poliţiştii din oraşul Săveni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă de către H. Madalina, de 23 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că o persoană cunoscută i-a sustras două carduri bancare, în timp ce se afla în oraşul Săveni, judeţul Botoşani.

În seara de 31.12.2009, H. Madalina, împreună cu soţul său au venit în oraşul Săveni, judeţul Botoşani, la naşii de cununie – familia F.N.C., pentru a petrece Revelionul împreună, în apartamentul acestora.

"În dimineaţa zilei de 01.01.2010, în jurul orei 02.30, F.N.D., în vârstă de 14 ani, fiul gazdelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de neatenţia reclamantei, i-a sustras acesteia poşeta – lăsată nesupravegheată în holul apartamentului – din care şi-a însuşit suma de 200 lei şi 5-6 carduri bancare şi de cumpărături, emise în Italia", a precizat comisar Manuela Ieremie, purrtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Minorul a intenţionat să se deplaseze în municipiul Botoşani, cu o maşină de ocazie, având asupra sa poşeta reclamantei. La scurt timp, realizând ce a făcut, a revenit acasă şi a pus poşeta în locul de unde a sustras-o.

De asemenea, acesta a restituit banii ( 200 lei) şi cardurile, mai puţin două, pe care le-a pierdut în împrejurări necunoscute, rămânând în continuare la domiciliu.

Dimineaţa, în jurul orei 05.30, când reclamanta H. Madalina şi soţul său au vrut să plece, prima a constatat că i s-a căutat prin poşetă şi îi lipsesc cele două carduri bancare. În cauză se continuă cercetările faţă de F.N.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România este în semifinalele EURO U21! Urmează meciul cu Germania

Luni, 24 Iunie 2019
517

România s-a calificat în semifinalele EURO U21, după remiza cu Franța. Odată cu acest rezultat, românii antrenati de Mirel Radoi și-au asigurat și calificarea la Jocurile O...

Botoșănean mort într-un cumplit accident în Franța: Spulberat cu 110 km/h!

Luni, 24 Iunie 2019
1737

Un accident mortal a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 10.00, în apropiere de Offekerque. Un român, în vârstă de 19 ani, a fost spulbe...

Premiul I la etapa naţională a unui concurs pe tema protecţiei consumatorului, obţinut de elevi din regiunea N-E - FOTO

Luni, 24 Iunie 2019
265

În perioada 16-21 iunie 2019, la Eforie Sud, a avut loc etapa naţională a concursului pe tema protecţiei consumatorului "Alege! Este dreptul tău", organizat de ANPC în parten...