Au facut de ras uniforma de politist, iar asta i-a costat scump!

Au facut de ras uniforma de politist, iar asta i-a costat scump!

 Comisar-sef Viorel Serbanoiu  

Suntem in top! Sapte angajati ai Inspectoratului de Politie Judetean Botosani au parasit in 2010 sistemul, ca urmare a abaterilor disciplinare pe care le-au savarsit, fapt care situeaza judetul pe un loc "fruntas" la nivel national!

Daca cinci dintre acestia au preferat sa isi dea demisia, fara a mai astepta decizia superiorilor, doi dintre politisti au fost destituiti. In cazul celor din urma, este vorba despre ofiterul Eduard Clim, de la Serviciul de Comunicatii, care si-a pierdut locul de munca dupa ce a avut un comportament necorespunzator in societate, aceeasi soarta avand-o si agentul Valentin Martiniuc, de la Politia din Saveni, care a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

"Suntem in top printre judetele din tara cu ceea ce inseamna politisti care si-au incetat raporturile de serviciu, avem un numar de sapte politisti. Sper sa fie un semnal de alarma pentru ceilalti colegi si sa constientizeze ca e bine sa urmareasca sa isi duca strict la indeplinire atributiile de serviciu si sa nu intre in combinatii sau alte aspecte de incalcare a legii, care nu ne caracterizeaza pe noi, ca institutie", a declarat comisarul-sef Viorel Serbanoiu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

Seful IPJ a mai precizat ca, tot in anul 2010, in cazul a trei dintre angajatii Inspectoratului, in contextul cunoasterii preocuparilor profesionale, dar si a celor din afara orelor de program ale politistilor, au fost identificate o serie de nereguli, insa au fost sesizate la timp institutiile abilitate, in scopul luarii masurilor legale.

In locul celor care au parasit anul trecut sistemul nu s-au mai facut noi angajari, pentru ca posturile sunt blocate, Inspectoratul Judetean de Politie Botosani confruntandu-se, la aceasta ora, cu un deficit de personal.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
72

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
71

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2326

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...