Au băut de Ziua femeii și s-au urcat la volan

Au băut de Ziua femeii și s-au urcat la volan
Doi șoferi din Botoșani s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși conducând sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 8 martie, în jurul orei 17:30, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe strada Pacea din Botoşani un autoturism condus de C. Constantin, de 36 ani, din Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limită legală, urmând a se propune soluţie procedurală. În data de 9 martie, în jurul orei 02.10, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe Bulevardul "Mihai Eminescu"  un autoturism condus de B. Sorin, de 35 ani, din municipiul Dorohoi.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. B. Sorin a fost condus de poliţişti la Spitalul Judetean Botosani în vederea recoltării probelor biologice de sânge și stabilirea alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, poliţiştii au întocmit acte premergătoare-procedura flagrantă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limită legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
22

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
138

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...