Au apărut brazii în Piața Centrală. Cu cât se vând! FOTO

Cu mai puțin de două săptămâni până la sărbătorile de iarnă, au fost scoși la vânzare și brazii în Piața Centrală din municipiul Botoșani. Prețurile variază în funcție de înălțimea brazilor și de cât de bogată au coroana.

 

Au apărut brazii în Piața Centrală. Cu cât se vând! FOTO

Forfota prin magazinele și piețele din municipiul Botoșani, pentru cumpărăturile de iarnă, a început deja, și un lucru este nelipsit din majoritatea caselor: bradul de Crăciun, natural sau artificial.

În Piața Centrală din municipiul Botoșani, comercianții de brazi și-au făcut deja apariția, iar oferta lor este una destul de bogată. Botoșănenii care vor ca de sărbători să simtă în case mirosul de cetină pot cumpăra din piață brazi naturali al căror preț variază între 40 și 150 de lei.

Pentru cei cărora spațiul le permite și vor să primească darurile sub un brad bogat și înalt de trei metri, trebuie să scoată din buzunare 400 de lei. Dacă unii botoșăneni au preferat să își cumpere bradul de pe acum, alții au venit și au prospectat piața și spun că vor reveni în zilele următoare, în speranța că prețurile vor mai scădea.

Comercianții spun că brazii sunt aduși din țară, din pepiniere, și că rezistă și până la 30 de zile, dacă se pune apă la rădăcină.

Botoșănenii care nu își permit un brad, dar vor totuși să simtă mirosul de cetină în case, în Piața Centrală se găsesc și coronițe din crengi de brad care se vând cu 5-10 lei.

O alternativă este și bradul artificial, care se găsește mai ales în marile magazine din Botoșani. Prețul brazilor artificiali variază între 60 și 200 de lei, în funcție de înălțime.










 

 

 

 

Spune-ne opinia ta